tasarım78


Seyhan Cengiz Turhan Caddesi No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon1: 0553 304 74 00

Telefon2: 0553 304 74 00

Fax: 0553 304 74 00

Web: www.tasarim78.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz Kimiz ?

“Müşteri memnuniyeti”’ni ilke edinmiş Karabük Tasarım78 ekibi olarak, değişen ve gelişen teknolojiyle deneyimlerimizi, bilgi birikimimizi harmanlıyor ve müşterilerimize profesyonel hizmetler veriyoruz. 
Karabük web tasarım şirketimiz, firmaların beklenti ve taleplerini hassasiyetle analiz eder ve müşteri bazlı çözümler üretir. Günden güne artış gösteren müşteri porftföyümüz, Karabük reklam ve tasarım hizmetlerimizle, sizleri sıkı rekabet koşullarında bir adım öne taşıyoruz. Konusunda uzman ekibimizle, internet dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerimize en inovatif çalışmaları sunuyoruz.

Sizle neler vaat ediyoruz?

Tasarım78, kaliteli, seçkin ve yaratıcı işler yapmakta, firmaların amacını en doğru şekilde saptayarak, beklentileri en uygun bütçeyle en üst seviyede karşılamaktadır. 

Karabük web tasarım hizmetimiz ile, projelerimizin tamamında mükemmelliyetçi yaklaşımımızla grafik ve içerik uyumunu sağlayarak, sizlere yalnızca tasarım sürecinde değil, yönetim ve reklam aşamalarında da destek oluyoruz. Hazırladığımız web sitelerinde arama motoru optimizasyonu (SEO) çalışmalarının da yapılmış olması, sitenizin ziyaretçi grafiğini yüksek oranda etkiliyor.

Web siteleriniz, firmalarınız veya bireysel girişimleriniz için ürettiğimiz, tamamıyla özgün ve kreatif logo tasarımları ile, kurumsal kimliğinizin ilk adımı olan aşamayı sizlerle birlikte başarıyla aşıyor, markanızın akılda kalıcı bir imaja sahip olmasına yardımcı oluyoruz.

Mobil uyumlu web sitelerinizi, Android veya IOS tabanlı akıllı telefon uygulamasına çeviriyor, böylelikle sitenize erişimin kolaylaşmasını ve erişim olanağının artmasını sağlıyoruz.

Teknolojinin sağladığı en büyük kolaylıklardan olan dijital cep ve tablet menüleri ile, işletmenizle ilgili bilgileri, fotoğrafları, işletmenizin öne çıkmasını istediğiniz özelliklerini ve konumunu paylaşmanızı, dolayısıyla dönüt almanızın kolaylaşmasını sağlıyoruz. 

Sizlerin istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız tanıtım filmlerimiz, oyunculu ve animasyonlu reklam videolarımız ile, Karabük reklam tasarım firması Tasarım78 olarak, kurumsal kimliğinizin sunumunu, hedef kitleye daha net aktarmanıza olanak tanıyoruz.

Tüm bunların haricinde, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanan E-ticaret paketlerimiz; broşür, el ilanı, kartvizit, iç ve dış reklam, promosyon ve reklam ürünleri gibi hizmetlerimiz ile, Karabük Tasarım78 web tasarım ekibi olarak, siz değerli müşterilerimize, en iyiyi vaat ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanan E-ticaret paketlerimiz; broşür, el ilanı, kartvizit, iç ve dış reklam, promosyon ve reklam ürünleri gibi hizmetlerimiz ile, Karabük Tasarım78 web tasarım ekibi olarak, siz değerli müşterilerimize, en iyiyi vaat ediyoruz.

# # # # #


Benzer Firmalar