RETÜRK DİKKAYA


AKİF İNAN SOKAK. NO:8 DİKKAYA PLAZA ATAŞEHİR-İSTANBUL

Telefon1: 016 420 61 19

Telefon2: 0532 330 90 84

Fax: 0216 420 61 76

Web: www.suleymanoner..com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İNGİLTERE,AMMERİKA,SUUDİ ARABİSTAN,ÇİN,HİNDİSTAN,ALMANYA...

Retürk DİKKAYA gayrimenkul 2003 yılında Üsküdar ilçesinde iki ortaklı olarak faaliyetine başlamış bir kurumdur.

Gayrimenkul sektöründeki özellikle güven tanımına olan ihtiyacı en üst düzeyde benimseyerek çalışmalarını şekillendirmiş olan firmamız 2007 yılında Şerifali bölgesine gelmiş burada da yapmış olduğu başarılı çalışmalar sayesinde kısa sürede sektörün en büyük firmaları arasında yerini almış ve benzeri olmayan sekiz katlı bir plazada 35 kişilik başarılı ve tecrübeli gayrimenkul danışmanları kadrosuyla hemen hemen Anadolu yakasının her yerinde hizmet vermektedir.

Eğer bir gün gayrimenkul ile ilgili bir işiniz olur ise, işimizi ne kadar ciddiye aldığımızı ve nasıl başarılı olduğumuzu sizlere de kanıtlamaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.




Ürün ve Hizmetler


ANADOLU YAKASINDA SATILIK KİRALIK DAİRELER,İŞ YERLERİ,ARSALAR!!
RETÜRK DİKKAYA OLARAK ŞERİF ALİ YAN YOLDA TEM`E CEPHE 8 KATLI BİR PLAZADA,40 DANIŞMANLA GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERMEKTEYİZ. ATAŞEHİR-KADIKÖY-ÜMRANİYE AĞIRLIKLI TÜM ANADOLU YAKASINDA VE TÜRKİYE`NİN DÖRT BİR YANINDA GAYRİMENKUL ALANINDA KOMPLİKE VE ÇOK YÖNLÜ BİR HİZMET VERMEKTEYİZ.EN KISA SÜREDE EN DOĞRU ÇÖZÜMÜ SUNMAK İLKESİYLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEKTEYİZ.GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE Kİ GÖZÜNÜZ KULAĞINIZ OLMAYA VE İŞ ORTAKLIĞINIZA TALİBİZ. SİZLERİ BİR DOST SOHBETİNE KAHVEMİZİ İÇ
ÖZELLİKLE ATAŞEHİR, ÜMRANİYE AĞIRLIKLI OLMAK ÜZERE TİCARİ, KONUT, ARSA SATILIK VE KİRALIKDA KALİTELİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ.BUNUN DIŞINDA ULUSAL VE ULUSLARARASI MARKETING AĞIMIZLA İSTEDİĞİNİZ GAYRİMENKULÜ İSTEDİĞİNİZ YERDEN TEMİN ŞANSINA VE GAYRİMENKULÜNÜZÜ İSTEDİĞİNİZ YERE PAZARLAMA İMKANINA SAHİBİZ.

EMLAK DENİLDİĞİNDE AKLA GELEN HER KONUDA DANIŞMANLIĞINIZI YAPMAKTAN ONUR DUYARIZ.BİZE ULAŞIN VE EN KISA SÜREDE EN HIZLI ÇÖZÜMLE SİZDE TANIŞIN.

#EMLAK,SATILIK #KİRALIK,ARSA #KONUT,PLAZA, #BAHÇE,ÇİFTLİK #GAYRİMENKUL,


Benzer Firmalar