AHMETOĞLU ELK. EV. ALT. LTD. ŞTİ.


Çengelköy Kuleli Cad. No:20 34684 Üsküdar / İSTANBUL

Telefon1: +90 (216) 321 05 47

Telefon2:

Fax: +90 (216) 318 05 6

Web: www.ahmetoglu.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1988 yılında AEG – PROFILO Yetkili servisi olarak hizmete başladığımızyılda bir araçla ve 3 kişi olarak başladığımız bu yolculukta, daha sonra BOSH PROFILO ‘yu satın aldıktan sonra 2000 yılına kadar BOSH – SIEMENS Yetkili servisi olarak yolumuza devam ettik. BOSH Fabrika merkez servisi kurunca, Çengelköy , Üsküdar , Beykoz bölgelerinde hizmet vermeye başlaması üzerine 2000 yılından bu yana VESTEL Konsept Yetkili Servisi olarak, Siz saygıdeğer müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Beyaz Eşya “ VESTEL – REGAL – JVC - WHIRPOOL ” markaları ve Sekiz araçla başlayan serüvenimiz başarılı çalışmalarımızla 2000 yılında Klima, 2004 yılında Elektronik, 2006 yılında Bilgisayar tamir , montaj , teknik servis departmanları ile devam etmektedir.
Çalışma arkadaşlarımızın tecrübeli ve uzun süreli beraber çalıştığımız kişilerden oluşması, başarılı ve istikrarlı gelişmemize fayda saglamistir.

Hizmet sektörünün sermayesi, “ Dürüstlük, azim, tecrübe, güleryüz, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ” olduğuna inanıyoruz.

Bizleri bu güne getiren unsur, Siz saygıdeğer müşterilerimizin bize verdikleri güven duygusudur. Bu güveni daha ileriye taşımak ve Vestel çatısı altında siz müşterilerimize kurumsal ve kaliteli hizmet vermek öncelikli ilkemiz ve hedefimizdir.

Hikayemiz bitmedi biz bitirelim daha sonraki günlerde buluşmak dileğiyle...


Saygılarımızla
Ahmet AHMETOĞLU


Ürün ve Hizmetler

Şirketimiz Vestel Yetkili Servisi `dir.
Markalar

# # # # #


Benzer Firmalar